Danes smo imeli vajo evakuacije. Pred tem smo se v razredu pomenili, kako pravilno ravnati v primeru   požara, potresa ali katere druge nesreče. 

Iz šole smo se umaknili po požarnih stopnicah. Zbrali smo se na igrišču, kjer nam je učiteljica Šuligoj še nekaj povedala o tem.

Andraž Hvalica, 5. b

Za umik iz šole moramo biti dobro pripravljeni in zelo pozorni, saj vaja velja za resne primere. Nesreča namreč nikoli ne počiva.

Aljaž Gerbec, 5. b

Učiteljica nam je dala znak za umik. Strpno in v koloni smo odšli iz učilnice na igrišče, kjer smo bili na varnem. Tam smo se dobili z učenci iz drugih razredov.

Nina Levpušček, 5. b

V glasbeni učilnici smo se z učiteljico Mojco pogovarjali o varnem umiku iz šole. Postavili smo se v kolono in čisto tiho odšli iz učilnice. Hodili smo ob omaricah, zaradi varnosti. Ko smo prišli na igrišče, smo se postavili v skupine po razredih. Učiteljica nas je preštela, če smo vsi.

Aneja Lango 4. a

Dobro je, da imamo vaje evakuacije. Danes smo bili v učilnici za glasbo, ker smo imeli drugo uro glasbeno umetnost. Ko smo šli iz učilnice, smo hodili proč od oken. To pa zato, da bi nas steklo ne porezalo, če bi bil v resnici potres. Potem smo šli mimo učilnice za tehniko in skozi fotokopirnico na igrišče.

Teja Pavšič 4. a

Če se ne bi učili varnega umika iz šole, se jaz ne bi znal umakniti. Meni so se tresle roke. Panike pa nisem delal. Če pa bi se res zgodila kakšna nesreča, potem bi se zares prestrašil.

Gal Pirih 4. a

Danes smo se učili, kako pridemo varno iz glasbene učilnice, če bi prišlo do potresa ali kakšne druge nesreče. Meni se zdi zelo poučno, saj vsako leto izvemo kaj novega. Na igrišču nam je učiteljica povedala, kako je vaja uspela in kako smo se obnašali. Še enkrat smo ponovili pravila.

Nika Koren 4. a

Galerija slik

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost