Spoštovani! 

V današnji okrožnici MIZŠ smo bili obveščeni, da moramo od vključno torka, 2.2.2021, za nekatere učence prvega triletja organizirati nujno varstvo. 

Odlok Vlade RS določa izvedbo nujnega varstva za tiste učenke in učence v prvem triletju, katerih oba ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17) [sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja ter sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov], v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji.  

Opozarjamo, da boste svojo zaposlitev pri določenem delodajalcu morali dokazati s potrdilom delodajalca. 

 Za otroke lahko omogočimo varstvo med 6.30 in 16.00, poudarjamo pa, da z otroki ne bomo mogli izvajati pouka, ker jih ne bodo varovale njihove učiteljice. Nadaljevale bodo namreč z delom na daljavo. 

Prosimo vas, da najkasneje do jutri, petka, 29.1.2021, do 10.00 odgovorite na anketo, ki smo vam jo posredovali v elektronski pošti. Vaših odgovorov, prispelih po tej uri, ne bomo upoštevali. Če na anketo ne boste odgovorili, bomo to razumeli, kot da nujnega varstva ne potrebujete. 

Pomembno: 

1.      Nujno varstvo bo organizirano na matični šoli v Kanalu.

2.      Šolski prevoz NE bo organiziran. 

2.      Prehrana na šoli bo organizirana v skladu s prijavami, ki ste jih oddali ob začetku šolskega leta. Če želite to spremeniti, uredite po običajni poti (odjava prehrane).

3.      Ob prihodu otroka v šolo morate prinesti potrdilo delodajalca o zaposlitvi v zgoraj navedenem sektorju.

Lepo vas pozdravljamo

vodstvo OŠ Kanal

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)