Ela Krpan:

V šoli smo se veliko pogovarjali o prostorih in danes vam bom opisala, kako bi izgledala učilnica po moji želji.

Moja učilnica bi bila velika, imela bi rjava tla in bele ter zelene stene. Sedeli bi tako, da bi bile v vsaki vrsti tri klopi. Na levi strani bi bilo veliko okno, na zadnji pa omara s plišastimi medvedki. Moja učilnica bi imela tudi igralni in ustvarjalni kotiček. V igralnem kotičku bi bila gugalnica. Imeli bi tudi hrčka, za katerega bi vsi skrbeli.

V moji učilnici bi se počutila lepo, ker bi bila vsak odmor na gugalnici.

 

David Dukšič:

Pogovarjali smo se o tem, kaj bi dodali učilnici.

Če bi imel možnost opremiti razred, bi mize stisnil bolj skupaj in jih dal bolj naprej, da bi bilo zadaj več prostora. Zadaj v kotu bi bila igrica Pac Poc. Zraven bi bil prostor, v katerem bi bili dve luknji v podzemni labirint. Na eni bi pisalo start, na drugi pa cilj. Nad tem prostorom bi bil začetek tobogana. Zraven bi bile mehke blazine, za blazinami pa skakalnica, s katere bi skakali na blazine.

Mislim, da bi v taki učilnici zelo užival.

 

Zaja Rutar:

V šoli se pogovarjamo o prostorih.

Če bi lahko jaz opremila učilnico, bi vanjo dala tobogan in bazen. Naredila bi tudi bralni in igralni kotiček. Imeli bi tudi akvarij z ribicami, televizijo, plezalno steno in kuhinjo za otroke.

V takem razredu bi se počutila lepo, ker bi bila po mojem okusu.

 

Žiga Grm:

Letos smo se pogovarjali o prostorih, zato vam bo opisal, kakšno učilnico bi imel jaz. V moji učilnici bi imel neprebojni bunker za varnost, ki bi vseboval tudi bralno lučko za branje, da bi se zamotili. Vsak učenec bi imel na mizi računalnik, ki bi ga nadzorovala učiteljica. Imeli bi tudi džakuzi z gretjem, savno in glasbeni kotiček. Zraven pa avtomat z napitki.

Jaz bi se v taki učilnici počutil zelo dobro, ker bi bila posebna, varna in zabavna.

 

Neja Levpušček:

Opisala vam bom, kako bi jaz opremila učilnico.

Učilnico bi najprej prepleskala v kožnato barvo. Potem bi dodala opremo. Zavese bi bile rožnate barve, omare bi bile nove in bele, vrata pa bi bila rjava oziroma oker. Tabla bi bila čista, mize modre, stoli pa mehkejši. V učilnico bi dodala tudi igralni kotiček.

V taki učilnici bi se počutila lepo, ker bi bili stoli mehki, učilnica pa bolj čista.

 

Tevž Ozebek:

V šoli smo se pogovarjali, kako lahko opremimo prostor in ga naredimo bolj prijetnega.

Moja učilnica je zelo lepa, jaz pa bi ji dodal podzemni tunel in steklena tla, pod katerimi bi bil potok z ribami. Na strop bi montiral disko kroglo, po stenah železnico z vlakom in televizijo.

V taki učilnici bi se počutil lepo zaradi vseh teh dodatkov.

 

Andraž Grm:

V teh časih smo se veliko pogovarjali o prostoru, zato vam bom opisal, kako bi opremil učilnico.

Učilnico bi opremil tako, da bi na vrata dal vstopnice za koncerte, na mize »games« računalnike, zraven miz avtomat s sladkarijami … V omarah bi bili mobiteli na izposojo, zadaj pa igralnica.

Moja učilnica bi mi bila všeč, ker bi bila po mojem okusu in napredna.

 

 

(Skupno 164 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost