Prvi šolski dan smo se v šoli veliko pogovarjali in ugotovili, da bo prav od vsakega izmed nas odvisno, kako bomo preživeli to šolsko leto. Ker  si vsi želimo, da bi se v šoli dobro počutili in da bi bili zadovoljni, smo sklenili:

  • da bomo v šolo prihajali z veseljem,
  • da bomo v šoli vedno imeli  dober namen,
  • da se bomo potrudili in naredili vse, kar je zmoremo in znamo,
  • da ne bomo nikoli obupali.

Veseli bomo tudi takrat, ko bomo »dali vse od sebe«, pa nam ne bo uspelo najbolje. Ponosni bomo na vse, kar se bomo naučili, in na vse, kar nam bo uspelo.

Četrtošolci, ki se veselimo  tega šolskega leta.

Prvi šolski dan v četrtem razredu

V šolo sem prišla z velikim veseljem. Vesela sem bila, da imam za šolo vse novo. V letošnjem letu se bom potrudila in imela vse zaključeno pet. Vedno bom ponosna nase, pa tudi če mi ne uspe tako, kot sem mislila. Vedno se bom potrudila, da se bomo imeli lepo.

Ana G.

Na prvi šolski dan sem bila malo prestrašena. Ko sem prišla v razred, nam je učiteljica rekla, naj nikoli ne obupamo, pridemo z veseljem v šolo in naj bomo ponosni. V razredu sem dobila novo prijateljico.

Lana

V šolo sem prišla z veselim nasmehom in z veliko dobre volje. Naredila sem vse, da smo se imeli lepo. Nikoli ne bom obupala. V šoli bom pridna in bom poslušala pri pouku.

Ameja

V petek sem v šolo prišel vesel in poln strahu., ampak sem užival in upam, da bom tudi celo šolsko leto.

Enej

V šolo sem prišla vesela, ker sem videla prijatelje. Naš razred je velik. Odločili smo se, da bomo naredili modre sovice. Vsak se je po svojih močeh potrudil.

Anika

 

 

(Skupno 22 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost