Pri pouku smo se pred enim mesecem pogovarjali o prometu. Delali smo obešanke
z risbico na temo ALKOHOL UBIJA. Akcijo smo zaključili v četrtek, 7.12.2017. Učenci od prvega do tretjega razreda smo se odpravili v središče Kanala. Tam sta nas čakala policista in redar. Policista sta ustavljala avtomobile. Vsakega otroka sta gospe, ki sta vodili akcijo Otroci za varnost v prometu, pospremili do voznikov. Izročili smo jim obešanko in jim povedali, naj ne pijejo alkohola, ko vozijo ter jim zaželeli srečno vožnjo. Bilo mi je všeč, da sem tudi sama nekaj naredila za varnost v prometu.

Larisa Vidič, 3. b

V četrtek smo četrto šolsko uro odšli pred cvetličarno Jerneja. Voznikom smo priporočali, naj ne pijejo, ko vozijo. Na koncu smo dobili priznanja in darila. Dobili smo: sok, klobuk, balon, svetli obroč in kemični svinčnik.

Lara Bucik, 3. a

Danes je bil dober dan, ker smo delali vizitke za božič. Nato smo odšli v Kanal. Čakali smo v koloni, da oddamo voznikom obešanke. Vozniku sem rekel: Ko vozite, ne pijte alkohola. Zaželel sem mu tudi srečno vožnjo. Voznik se je zahvalil. V razredu smo dobili darila in priznanja. In tako se je pouk končal.

Aleksej Galić, 3. a

Ker me ni bilo pri pouku, bom opisal, kako sem dan doživel lani. Po malici smo učenci 2. razredov odšli peš iz šole do občine. Prvi in zadnji par v koloni je imel oblečen fluorescenten brezrokavnik, da smo bili vidni v prometu. Tam so policisti ustavljali promet. Mi smo delil voznikom obešanke. Z njimi smo voznike opozarjali, da ne pijejo alkohola, ko vozijo. Potem smo se vrnili v šolo. Policista sta nam tam razdelila nagrade za lepe slike.

Matevž Markič, 3.a

V četrtek smo se odpravili v Kanal. Tam so nas pričakali policisti. Skupaj smo ustavili nekaj avtomobilov. Mi smo jim podarili obešanke in zaželeli srečno vožnjo. Opozorili smo jih, da med vožnjo ne smejo piti alkohola. Nato smo se vrnili v šolo. Dobili smo paketke. Vsi smo se imeli lepo.

Aminah Miklavec, 3. a

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost