NAŠA KNJIŽNICA

Pod okriljem šole deluje tudi šolska knjižnica, ki je bogato založena. Učencem je na voljo skoraj 10 000 knjig ter številne revije. Učitelji pa si pri svojem delu lahko pomagajo z več kot 3000 knjigami  strokovne učiteljske knjižnice ter številnimi strokovnimi revijami.Tudi podružnična šola  in vrtec imata svoji manjši knjižnici.

Knjižnjica je računalniško opremljena. Omogočen je pristop do interneta, s COBISS-om pa je knjižnica povezana z ostalimi slovenskimi knjižnicami in ima tako velik dostop do informacij o knjigah in periodičnem tisku.

Na razpolago jim je tudi velika čitalniška miza za brskanje po raznovrstni literaturi, pripravo referatov ter ostalega domačega dela. V knjižnici izvajamo knjižno ter knjižnično vzgojo za šolo, podružnično šolo ter vrtec, pripravljamo razne tematske razstave, dogovarjamo se za obiske pesnikov in pisateljev,  sooblikujemo razne prireditve ter svetujemo učiteljem in učencem pri izbiri knjig za domače branje in bralno značko.

Veliko zanimanje je za delo v knjižničarskem krožku, kjer sodelujejo učenci od 5. – 9. razreda. Pohvaliti se moramo, da smo se v šolskem letu 1999/ 2000  preselili v lepe, velike prenovljene prostore ter dobili novo knjižnično opremo. Vabimo vas, da nas obiščete in si ogledate našo knjižnico ter nas bolje spoznate.

 

 

Knjižnjičarka: Zvonka Cigoj

 

fotografija_4_mala   fotografija_2_mala

fotografija_3_mala

(Skupno 540 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost