V večnamenski dvorani smo imeli predavanje o varni vožnji. Gospod Zmago nam je povedal vse o varnosti na cesti. Zelo lepo ga je bilo poslušati. Na igrišču nas je razdelil v skupine. Jaz sem bil v četrti skupini in imel sem čas opazovati druge. Zdelo se mi je super. Ko sem sedel v avto, sem bil ves na trnih. Pritisnil sem na »gas« in se začel voziti. Nekajkrat sem se zaletel v ograjo. Bila je nora vožnja.

Vid, 5. a

Vožnja z avtomobilčki mi je bila všeč, ker sem se počutila kot pravi voznik. Še bolje pa sem se počutila, ker je poleg mene sedela moja sošolka Leila. Pomagala mi je z nasveti. Bilo je super.

Manca, 5. a

Všeč mi je bilo, ko sem se vozila z Manco. Veliko sva se smejali. Malo sva se tudi pojezili, ker naju avto ni hotel vedno ubogati. Opazila sem, da je odraslim zelo težko upoštevati vsa prometna pravila in znake.

Leila, 5. a

Pri Jumicaru mi je bilo najbolj všeč to, da sem lahko preizkusila, kako se počutijo vozniki v prometu. Zdaj bom imela manj treme, ko bom šla delat vozniški izpit. Toda to je še daleč. JUMICAR je zakon.

Nika, 5. a

V avtomobilih je bilo udobno. Najprej me je bilo malce strah. Ko sem odpeljal dva kroga, me je strah minil. Pri prometnih znakih je bilo težko, saj jih je bilo veliko. Bilo mi je lepo, ker si zelo svoboden, ko voziš.

Kristjan, 5. a

(Skupno 27 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost