Pozdravljeni!

Včeraj ste v medijih lahko slišali in prebrali, da spletne učilnice po celotni Sloveniji niso delovale tako, kot bi morale. Težave ste imeli tudi naši učenci (in starši). Poudarjamo, da naše spletne učilnice so pripravljene in delujejo. Problem se pojavi, ko istočasno vsi slovenski šolarji, ki se šolajo na daljavo, dostopajo do spletnih strani. Težave ne moremo odpraviti na naši šoli, skušamo pa rešiti problem.

Naši učitelji vsa gradiva za delo naslednji dan objavijo do 15. ure predhodni dan. Predlagamo, da v spletne učilnice vstopite v popoldanskem času in si gradiva naložite na svoje naprave ali jih natisnete – kar je možno. Predvidevamo, da se bodo enake težave pojavljale tudi danes.

Se spomnite, kaj smo se pogovarjali? Pomembno je, da ostanete aktivni. Če trenutno (današnje jutro) ne morete dostopati do spletnih učilnic, čas izkoristite za stvari, ki jih lahko počnete: ponovite snov, naučite se snov, ki je še ne znate, berite gradivo za domače branje ali bralno značko, poskrbite za gibanje, opišite, kako se počutite med šolanjem na daljavo ali pa to narišite. Kakorkoli, delajte, ustvarjajte in pazite nase!

Vaša ravnateljica

(Skupno 65 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost