Prosilce za termine v športni in večnamenski dvorani oz. uporabnike le-teh obveščam, da imajo možnost ugovora na termine do petka, 24.8.2018.

Po tem datumu bomo pripravili pogodbe – termini po objavljenim urnikom.

……………………………………………………………………….

14. Avg 2018 = Objava

Vlagatelje obveščamo, da smo na naši spletni starani objavili osnutka urnikov večnamenske in športne dvorane za šolsko leto oz. sezono 2018/19. Urnika sta še v usklajevanju.

Kot upravitelji dvoran si privzemamo pravico, da urnike uskladimo v smislu racionalne rabe objektov, hkrati pa prosilcem skušamo zagotoviti želene termine vsaj v polovici predlaganih terminov.

Absolutno prednost na dneve pouka med 8. in 14. uro imajo dejavnosti ŠOLE, sicer pa imata v športni dvorani prednostno pravico oba domača odbojkarska kluba, v večnamenski dvorani pa gledališko društvo.

………………………………………………………………………..

17.Jul 2018 = Razpis

Objavljamo javni razpis za najem oz. uporabo in koriščenje terminov v objektih Športna dvorana OŠ Kanal in Večnamenska dvorana OŠ Kanal v sezoni oz. šolskem letu 2018/19.

Vlagatelj pošlje pisno prijavo (priložen obrazec) po fizični pošti do vključno 10.8.2018 na naslov: OŠ Kanal, Gradnikova 25; 5213 Kanal s pripisom »ŠPORTNA oz. VEČNAMENSKA DVORANA«. Vloge, ki bodo prišle po roku, bomo obravnavali le, če bodo termini še prosti.

V kolikor en vlagatelj vlaga vloge za več kategorij oz. selekcij, vloži vsako na svojem dokumentu.

Šola bo termine uskladila z drugimi uporabniki. Urnik bo objavljen na spletni strani šole.

Obrazci:
– športna dvorana: *.pdf ali *.doc
 večnamenska dvorana: *.pdf ali *.doc

 

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost